Hej Alle sammen

Nu er det vist ved og være et stykke tid siden sidst jeg har skrevet et blogindlæg.

Det er jo en mærkelig tid vi lever i her i 2020. Heldigvis påvirker det ikke det kreative arbejde hos mig, da jeg jo arbejder alene. Der hvor udfordringen opstår er og komme fysisk ud med alle de skønne pastelmalerier. Jeg må indrømme at jeg pt ikke er så meget for at skulle ud på nogen messer. Og mundbind og jeg er ikke de bedste venner, men tager det selvfølgelig på hvis man skal.

Til december har jeg en udstilling på Nysted Bibliotek, og sådanne udstillinger passer mig rigtig fint i disse Corona tider.

Så derfor må jeg også forsøge og tænke i mere andre retninger for at få vist mine værker frem. Det er bl.a. blevet til at jeg har oprettet mig på Nordisk kunst og Kunstsamlingen, for at have lidt flere platforme og række ud med.

Alle delinger og likes jeg får på min facebookside varmer mig altid om hjertet, og gør en forskel i ringene i vandet. Tak ❤

Et andet tiltag som jeg glæder mig meget til og se effekten af er at jeg kommer med i det næste turistkatalog for Lolland Falster. Her i sommers var jeg jo en uge på havnegalleriet i Nysted, hvilket jeg virkelig nød. Så skønt og tale både med lokale men også turister og guide dem i vores smukke område. På det tidspunkt var smitten forholdsvis lav, og det håber jeg også at den bliver til næste sommer så turisterne kan finde mit lille atelier/galleri ud fra kataloget 😊 Kataloget bliver trykt i 80.000 stk, så det er god reklame og investere i, tænker jeg.

Billede til Turistkatalog Lolland Falster

En anden ting jeg har kastet mig ud i…..men har gået noget rundt om den varme grød et lang stykke tid, og ikke troet jeg helt kunne mestre er det abstrakte maleri.  Når jeg maler mine pastelmalerier er det helt ned i den mindste detalje, og kan til tider være ben hårdt og koncentrere sig om i længere tid. Jeg kunne mærke at jeg havde brug for at løsrive mig, give slip og blot male. Male med mine yndlingsfarver med store armbevægelser.

For en del år tilbage arbejde jeg meget med og finde brugte møbler og male dem med kalkmaling. Dem der har været med på min side helt fra begyndelsen kan måske huske det. Derfor havde jeg en masse kalkmaling stående, og det kan sagtens kombineres sammen med pastellerne. Hvilket passer mig så fint og stadig holde mig til kalk/pastel så jeg er i samme kategori indenfor materialer, og giver en super kontrast til mine super realisme i pastelmalerierne. En balance for både mit sind og for udvalg af kreationer. Jeg tror nemlig at det er godt og kaste sig ud i nye ting, hvis man har det rigtige følelse i maven, så man kan udvikle sig både i det håndværksmæssige og i det personlige plan.

Så inden længe når jeg har en lille serie med de abstrakte værker, vil jeg sætte dem til salg til en intropris, og er super spændt på hvordan de bliver taget imod.

Bare rolig jeg vil stadig male mine realismepastelmalerier, det ene udelukker jo ikke det andet. Faktisk også derfor jeg i sin tid kaldte det Heidi’s kreativitet, da jeg ved at jeg rummer mange forskellige kreative sider😉

Fremtiden er spændende med og kaste sig ud i nye ting, men også svær og planlægge med corona. Jeg håber at I passer godt på jer selv og hinanden, og husker også og leve livet.

Tak fordi du læste med.