Malerier på bestilling – fra foto til maleri

En personlig tegning siger mere end tusind ord, og kan røre ens underliggende sanser og følelser. Heidi Berthelsen giver dig muligheden for at få foreviget et dejligt minde til dig selv, eller en du har kært. Heidi Berthelsen maler pastel-malerier på bestilling, hvilket gør det muligt for dig at få et smukt håndmalet pastel-maleri efter dit foto.

Det kan være alt lige fra sit kæledyr, barn, bil eller et øjebliksfølelse mellem to personer, som man ønsker at få foreviget på et smukt malerier. Kun fantasien sætter grænser.

Det er et håndværk at arbejde med pastel-malerier. Det kræver sit og fange de rigtige udtryk og tanker og få det frem på papiret. Heidi Berthelsen har en stor respekt for at tegne og male på bestilling, da der ofte er store følelser på spil. Derfor sætter hun også en stor ære i og gøre sit yderste for at levere et smukt resultat.

Kontakt gerne Heidi Berthelsen, hvis du kunne tænke dig og få tegnet eller malet et personligt pastel-maleri. Send gerne billeder og vi kan tage en snak om det videre forløb.

I oplyste priser medfølger der sort ramme med passepartout (passepartout gælder str. A4 og A3) samt refleksfrit plexiglas.

( Obs: forsendelsesgebyr tillægges på bestillingsopgaver).

 

De følgende er mine standardpriser for unikke tegninger af fx mennesker, dyr eller biler. 

Bestil pastel-maleri efter foto – udfyld formularen


    Vedhæft gerne ét eller flere billeder herunder. Du kan uploade dit billede som .gif, .png, eller .jpg. Maks. størrelse er 5 mb. Du bedes uploade mindst ét billede. Hvis du ikke ønsker at bestille et billede, men blot vil stille et spørgsmål, brug da venligst min kontaktside.

    Inspiration fra andre bestillingsopgaver på malerier