Hej Allesammen 🙂

Nu er det vist ved og være tid og lave en lille status over hvordan det står til i det lille Atelier.

Corona er jo over os, det er jo ingen hemmelighed. Alle er jo på en og anden måde påvirket af det i sin hverdag. Hos mig i Atelieret har det ikke gjort den store forskel. Jeg har min boble i hverdagen og arbejde i, og den er total uforandret når jeg først har pastel i mine hænder – Tid og sted forsvinder.

Der hvor jeg har kunne mærke Corona i mit kreative virke har været aflysning af messe, og svært ved få en udstilling hjem. Aflysning af et andet større arrangement. Udstillinger der står helt stille på restauranter. Alt i alt ting der nok skal løses eller afvikles på et andet tidspunkt. Ingen problemer kun opgaver 😉

Jeg ser mig selv som værende meget heldig og kunne arbejde hjemmefra. Jeg har kunne være der for mine to børn, da skolerne lukkede ned, og få en hjemmeskole op og stå. Samt vi har gået lidt have-amok med og forspire grønsager og lave højbede og bare følge med i og se det hele gro. Guld værd.

Masser af natur er også blevet nydt, og fotograferet en masse til ny inspiration.

Og alligevel har mit lille værksted ikke stået stille da jeg har onlinesalg via min webshop, og bestillingsopgaver der skal laves indimellem. Fået nye samarbejdspartner, og aftale i hus på en udstilling til december. Og ikke mindst fået tid til og lave nogle af mine egne billeder jeg har haft i tankerne. En flot artikel i LF Livsstil i april måned er det også blevet til, da de havde fokus på indretning og kunne se at mine billeder vil passeperfekt i dette tema, det er da fantastik                                                                                                            .

Jeg samler alle de små glæder som perler på en snor, og kan selv blive overrasket over så meget der faktisk er sket her i starten af 2020.

En stor perle og sætte på snoren skete faktisk helt spontant her i starten af maj. Når jeg sidder og maler hører jeg indimellem radio, pt er det P4 jeg er tunet ind på. Og om eftermiddagen var det Status på P4 (et program som blev lavet her i Coronakrisen, med tema hvad er status hos dig?) Jeg var næsten lige begyndt på et nyt værk af en tiger og fik hørt at man da lige kunne skrive på deres facebookside hvad ens status var. Jeg tænkte slet ikke, jeg sendte et billede af mit op startet billede i processen. Så ringende en journalist om de ikke godt måtte lave et interview ”Live” i radioen med mig. Arghhh tja joooo så lad gå. Det havde jeg aldrig prøvet før, og kunne godt mærke at mit hjerte banke lidt mere da sangen skulle spille færdig og jeg skulle på ”Live”. Det blev til at jeg lovede at jeg måtte sende det færdige resultat så de kunne se det. Ugen efter blev jeg færdig og sendte det. Vupti en tur i radioen igen. Stadig lidt nervøs men også en sjov oplevelse. Det sjove efterfølgende er de tilbagemeldinger fra folk der hørte i radioen. Sommetider skal man ikke tænke så meget men bare springe ud i det, og det var lige det jeg gjorde her.

En anden ting jeg har bemærket det sidste halve år er at jeg er arbejder meget mere i størrelsen 50×70, og det har også været i bestillingsopgaver. Det har ellers mere været A3 størrelsen der har været den primære. Derfor blev jeg nød til og bestille en masse lækre pasteller af mærket unison hjem fra England, da der er større flader der skal fyldes ud med pastel, og en blyant ikke rækker langt. Unison er absolut en af de bedste pasteller jeg har arbejdet med. Jeg er også begyndt og arbejde med pastel fra Chalk Copenhagen, der er et nyt dansk mærke. Håndlavet pastel af kalk fra Stevns. Jeg elsker konceptet at det er dansk og bæredygtigt uden giftige kemikalier.

  

Det kan være svært og begrænse sig når man mærker de forskellige kvaliteter af pastel, man kommer til at nørde alt for meget. Kunne godt tænkte mig og forsøge og lave nogle billeder hvor det kun er enkelte farver, og noget som man lige har ved hånden. Fx kaffe og kul. Måske jeg bør eksperimentere i den retning?

Det var lidt nyt herfra Heidi’s kreativitet.

Håber at I passer godt på hinanden.<3 Cyberkram fra mig til dig.